Bildebutikk

Velkommen til bildebutikken. Alle bilder er produsert i begrenset opplag på 10 stykker. Hvert orde behandles individuelt og blir kvalitetssikret før utsendelse. Velg mellom 3 forskjellige utførelser:

  1. Fine Art fotopapir: Bildene blir printet i Bergen på fotopapir av høy kvalitet. Papirtypen som benyttes er et tykkere, fargesterkt papir som har garantert levetid på 100 år såfremt bildet blir innrammet, eller 70 år uten innramning. Leveringstid 2-3 dager + eventuell postgang.
  2. Analog Print: Bildene merket med Analog print tilvirkes for hånd i en tradisjonell mørkeromsprosess. Det er en tilvirkning som krever høyere tidsforbruk, men gir til gjengjeld et helt unikt resultat. Bildene printes på fiberbasert fotopapir fra Ilford. Leveringstid 1-2 uker + eventuell postgang. Med forbehold om tilgjengelighet på papir og kjemikalier.
  3. Aluplate: Bildet blir trykket direkte på en plate av aluminium. Det gir et stilig uttrykk og passer godt i moderne interiør. Bildet kommer med en skinne på baksiden som gjør det enkelt å henge det opp (kan velges vekk om ønskelig)  Leveringstid 2 uker + eventuell postgang

Bildene kan også leveres som digitale filer for kommersielt bruk. Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

Betaling gjøres via PayPal. Det er en trygg og enkel betalingsløsning som blir brukt til netthandel over hele verden. Du kan lese mer på nettsidene til PayPal. Er du en bedriftskunde som ønsker faktura kan det selvsagt ordnes.

Lurer du på noe? Ta kontakt! 

Viser alle 3 resultater