Bildebutikk

Velkommen til bildebutikken. Alle bilder er produsert i begrenset opplag på 10 stykker. Hvert orde behandles individuelt og blir kvalitetssikret før utsendelse.

  • Fine Art fotopapir: Bildene blir skrevet ut på fotopapir av gallerikvalitet. Papirtypen som benyttes er et tykkere, fargesterkt papir som har garantert levetid på opptil 100 år.
  • Analog Print: Bildene merket med Analog print tilvirkes for hånd i en tradisjonell mørkeromsprosess. Det er en tilvirkning som krever høyere tidsforbruk, men gir til gjengjeld et helt unikt resultat.
  • Ferdig innrammet. Hvis ønskelig kan bildene leveres i sort treramme med hvitt passepartout og antirefleks glass. Merk at rammen vil være større enn bildet, eksempelvis vil 30×40 bilde leveres i 40×50 ramme.

Hvis du ønsker andre størrelser og materialer, f.eks aluplate, ta gjerne kontakt for pris og tilgjengelighet. Bildene kan også leveres som digitale filer for kommersielt bruk.

Betaling gjøres via Vipps eller PayPal. PayPal er en trygg og enkel betalingsløsning som blir brukt til netthandel over hele verden. Er du en bedriftskunde som ønsker faktura kan det selvsagt ordnes.

Lurer du på noe? Ta kontakt! 

Viser alle 3 resultater

Denne siden er under arbeid. Kom gjerne tilbake senere. Fjern