Bildebutikk

Velkommen til bildebutikken. Alle bilder er produsert i begrenset opplag på 10 stykker. Hvert orde behandles individuelt og blir kvalitetssikret før utsendelse. Velg mellom 3 forskjellige utførelser:

  1. Fine Art fotopapir: Bildene blir skrevet ut på fotopapir av galleri kvalitet. Papirtypen som benyttes er et tykkere, fargesterkt papir som har garantert levetid på 100 år såfremt bildet blir innrammet, eller 70 år uten innramming.
  2. Skumplate: Bildet trykkes direkte på en 5mm tykk, hard skumplate. Kan dermed utstilles uten behov for innramming. Platen har matt overflate, noe som gir mindre reflekser og et røft uttrykk. Kommer med anordning for oppheng.
  3. Analog Print: Bildene merket med Analog print tilvirkes for hånd i en tradisjonell mørkeromsprosess. Det er en tilvirkning som krever høyere tidsforbruk, men gir til gjengjeld et helt unikt resultat.

Bildene kan også leveres som digitale filer for kommersielt bruk. Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

Betaling gjøres via Vipps eller PayPal. PayPal er en trygg og enkel betalingsløsning som blir brukt til netthandel over hele verden. Er du en bedriftskunde som ønsker faktura kan det selvsagt ordnes.

Lurer du på noe? Ta kontakt! 

Viser alle 3 resultater