Individuelt fotokurs i Bergen

Jeg tilbyr fotokurs 1-1 eller i små grupper. Undervisningen er timebasert og kan tilpasses dine ønsker og behov.

Mange nybegynnere  blir så overveldet av det store antallet funksjoner et avansert kamera har å by på at de aldri orker å sette seg inn i hvordan kameraet egentlig fungerer. Kamera forblir i auto modus  og dets fulle potensialet forblir skjult. Mitt kurs er laget for de som er interessert i å ta et steg videre og ta større kontroll over bildene som kameraet produserer

Meningen med kurset er at deltakeren skal bli trygg på det tekniske slik at all oppmerksomhet kan vies til det kreative.

Individuell opplæring 
Vi treffes et passende sted og tar oss en tur i omgivelsene der jeg forteller om fotografering. Jeg har en generell liste med ting som vi går gjennom (f.eks lukkertid, blender osv.) , men den store fordelen med et individuelt opplegg er at vi kan bruke tiden på akkurat det som måtte være interessant for deg! Det er også en fordel å ha med seg eget kamera slik at den nye kunnskapen kan testes med en gang. Det blir et slags workshop der man faktisk kan gjøre ting underveis i motsetning til et tradisjonelt kurs der man bare sitter og hører på. Det har vist seg å være en veldig effektiv og kjekk måte å lære på. Du kan spørre om akkurat det du vil og få veiledning til det du lurer på. Uten å være redd for å stille dumme spørsmål og uten å måtte vente på andre deltakere.
Interessert? Send meg en melding

%d bloggere liker dette: