Klubbkonkurransen Høst 2013

Igår hadde vi juleavslutning i kameraklubben og dermed også kunngjørelse av høstens klubbkonkurranse. Til min store glede fikk 3 av mine bilder oppmerksomhet fra juryen.

Bildet av skigåer i solnedgang fra min tur over Hardangervidden ble antatt i klassen for projeksjon

landskap-7

Klikk les mer  for flere vinnerbilder

Søte Berit sjarmerte juryen til å oppnå hederlig omtale i samme klasse.

Og dette bildet fra Flø fikk sølvmedalje i klassen for fargepapir
BKK-Mikael_Tjemsland-FP-Flø

I tillegg ble laget mitt stemt frem som høstens beste fotostafettlag. Vi hadde “Sistemann” som oppgave og jeg bidro med mitt laban bilde. Vi konkurerte mot mange gode og veldig kreative bilder så det var stas å vinne. Men seier eller ikke så er det veldig inspirerende å jobbe med så kreative folk 🙂