Premier i høstens klubbkonkurranse

5 desember var datoen for sesongavslutningen i Bergen Kameraklubb. På denne kvelden blir resultatene for høstens klubbkonkurranse offentliggjort.  Jeg hadde sendt inn en bunke med bilder og var spent på juryeringen. Til min store glede fikk jeg tildelt 3 medaljer og fikk et par bilder antatt. Vinnerbildene og kommentarene fra juryen under…

 

Projeksjon (digital klasse)

Sølv til “Vinterelv”, et bilde som jeg tok for noen år siden på en av turene til Sunnmøre. Følgende begrunnelse fra jury “Et klassisk langeksponert naturbilde med fint lys, og bra komposisjon.”

“Vinterelv” Pentax K-3II med Sigma 35 f1.4

Gull til “Studenten” med følgende begrunnelse:”Et godt sett motiv, og en klar vinner. Den fine innrammingen gir bildet dybde. Riktig bruk av komplementærfarger. Personen ned i venstre hjørne tilfører bilde den siste dimensjonen.” Dette bildet ble tatt under utefotograferingen sammen med Bergen Kameraklubb. Det som i utgangspunktet fanget min interesse var linjene i bygningen og refleksjonen i glasset. Mennesket i hjørnet ble en fin “punchline”. Glad for at juryen var enig i min betraktning!

“Studenten” Fujifilm X-T2 med XF56 f.1.2

Monokrom Papir

Antatt til “Nikita”. Juryen skrev “Bildet har en spennende og god komposisjon, det som litt trekker ned er bildet er litt utbrent enkelte steder og spesielt i ansiktet.” Det var litt irriterende å få trekk for utbrente partier når jeg vet at bildet er i orden og de “utbrente” partiene skyldes dårlig utskrift. Det er et bilde jeg liker veldig godt og det fortjener absolutt å bli skrevet ut i god kvalitet. Neste gang 🙂 

ville det være bevis på at hovedbestanddelen Potenshöjande Medel Receptfritt Apoteket andre generiske medisiner

“Nikita” Fufjifilm X-T10 og XF35 f.2

Bronse til “Møhlenpris” med følgende begrunnelse: “Spennende gatefoto med motlys, fine liner som gir dybde i bilde, og personen som gir spenning i bilde.”

“Møhlenpris” Fufjifilm X-T10 og XF35 f.2

 

Fargepapir

Antatt til “Vått hår” (jeg er ikke så flink på tittler). “Sart barneportrett med vågal beskjæring.”. Et bilde jeg personlig liker veldig godt, nettop på grunn av uttrykket til jenten. Litt morsomt at utsnittet mitt ble karakterisert som “vågalt”. Det er kanskje modig å beskjære så tett på, men helt uvanlig er det ikke. Uansett, kjekt at det ble lagt merke til.

“Vått hår” Fujifilm X-T10 og XF56 f1.2