Utefotografering med Bergen Kameraklubb

Som leder og aktiv medlem av Bergen Kameraklubb prøver jeg å være med på de fleste møtene vi har i klubben. Noe av det jeg liker spesielt godt er utefotograferingen. Det handler om noe så enkelt som å møtes på et avtalt sted og ta bilder sammen.

Selv om fotografering er en “individuell idrett” er det noen ganger kjekt å være omringet av likesinnede. Man får anledning til å spør om hjelp til en spesiell teknikk,  diskutere foto eller rett og slett spør noen om å stille som modell 🙂

Denne gangen valgte vi Møhlenpris som utgangspunkt. Bydelen byr på stor variasjon i motiv, her finnes det både vakker natur, spennende arkitektur og yrende byliv. Turen gikk fra Nygårdsparken til BI og Teknisk Museum.

Dagen før hadde jeg lest en artikkel med tips til en god fotowalk. Hovedsakelig gikk det ut på to ting: bestemme seg på forhånd for et spesielt tema eller uttrykk og bare ha med seg 1 fastobjektiv. Det er nemlig mye lettere å komme igang med fotograferingen når man ser etter noe spesielt i stedet for å bli overveldet av nye motiv og ikke helt vite hva man skal starte med.

Vel, jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hverken motiv eller objektiv. Jeg tok med meg en hel skulderbag med utstyr (16, 23 og 56mm, mini-stativ og blits) og gikk for å møte de andre.

er det mange nøytrale aspekter Varer Cialis ønske å velge et legemiddel

Bildene ble derfor en god blanding av både sjanger og uttrykk, men jeg fikk hvert fall brukt alt jeg hadde tatt med meg 🙂